PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, January 22, 2011

WAJAH KESAYANGAN HAMBA ….

 

Inilah wajah wajah kesayangan hamba ….

buah hati pengarang jantung  ..

yang kadang-kadang bikin …

my blood go upstair ……

Tapi time …diaorang tak ada …….

Aku jadi macam org gila…… sunyi wehhhhh …..

ni pic … taun lepas … time  ghajin mengedit … bagai ….

sekarang …. buka ja… PS … idea ilang …

…… dah tua gamaknya ….. emmmmm …

1 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua lelaki, satu perempuan anak ko.kecik lagi anak ko. memang betul anak ni penghibur dikala sunyi. kalau dia buat nakal, benggang gak, tapi kalau dia tak de sekejap rasa sunyi pulak.