PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 12, 2011

TONGKAT ALI

 

Selalu tengok tongkat tok wan je kan …

.

.

.

hah… meh sini … nak tunjuk

Ni…. Tongkat Ali …..

sebab apa …. ambik nama ALI…

carik senirik ………

Besarkannnnnn ……..

.

.

.

Baca sendiri ….

Tumpat tak ??????????????

~ ~ ~ ….. bukan 18sx yee….

Masih di dalam Kategori U ….

4 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko ada gambar kacip timah, makcik teringin nak tengok.selalu orng cakap je.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina : Kacip pinang bleh kooo .... kacip gakkkk

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fuhhh..tongkat Ali..
Omputih taktau nehh!! hehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TTM- kalooo depa tau ... habihhhhh
kenuh pak ali ...