PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 18, 2011

KELUARGA SAYA

 

Tajuk P&P minggu lepas ..

DIRI SAYA ….

Budak antar buku …..latihan

saya check …. tiba2  weiuuuuuuuuuuu ……. my blood go upstair ….

Adibbbbbbbb ….. ko nak jadi apa ni ..

Baca kuat2 ….

dengan kompiden … tanpa rasa bersalah …

“Cita-cita saya ialah menjadi basikal “

aduhhhh …. aku sesak napassssss …..

Tapi kalau yang mcm kat bawah ni …. aku terus jantungan masuk hospital mental …

 

 

Minggu depan … subtopik KELUARGA SAYA …..

 

Hero saya ….. mengancamkan  ……. (ada kena mengena keee )

.

.

. surat menyurat …. credit to google

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jumpa blog awak dari bujal...bior bebenor dia citer pasal mak dia???zaman saya sekolah dulu takwjud pun perkataan a.l.n tu dalam kamus saya.tu budak darjah berapa tu?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ano: itu from google ...

1. budak2 memang tak pandai menipu ......

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att jantung makcik bisa copot ye. Ya Allah SWT, berilah aku kesabaran sepertimana kau memberi kesabaran pada Chik Att.Aminnnn

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakaka kelako surat ni chik att.. sabo je la..kesian cikgu yg dok bg markah tuh..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ Aaaaminnnnn .... makasih .... pagi2 dah didoakan kebaikan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh : Itu kira ok tulisan boleh baca ..... kalau jumpa yang meraban tulis.... tulisan plak macam maruku ... huwaaaaaa rasa mcam nak hantuk 2 pala kat dinding ...

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha, bagus la tu chik att, kreatif! saya dulu kecik² nak jadi papan congkak :)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG : hahahahah ..... gamaknya apa perasaan cikgu BM masa tu

kak ina kl (1) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau betul kisah ni..kecian anak itu..semuga beliau berjaya mengharungi alam yang penuh cabaran ini

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

K.Ina ~ moga ... tapi selalunya dari krangan mcm ni... bukan budak melayu yang buat ...