PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 18, 2011

KECELARUAN MENTAL …

 

 

*&XXXX??/?// …

pening..

sebu …

mual …

menyampahnya …

boring tahap gaban   ni……

rasa nak tembak orang pun ada ….

huhhhhh ……

Balik arghhhhh ….

Chow chin choww………

jab jab …..

.

.

.

comeeee senyum kooo hari  ni …..KOG… ( jumpa kat google)

 

 

pic … credit to google

8 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakaaa... macam nak cubit je mulut tu!

kita teringat vikram, sian dia, heh :"(

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG: hehehe ...Vikram ... hari ini kita masukkan ke kelas tahun 1 .... tu pun tadi tersesat2 gak masuk kelas CA.....

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko kata kat makcik, ko cikgu paling penyabar. hang pa nak tembak sapa pulak tu.pasal sapa lagi?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina : heheheheh .... saya takkan tembak Cik Ina ... jgn riso .....

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tadi cakap nak nyorok belakang tiang?

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ca cikgu yer.. .mesti penyabar orangnyer..

tapi apa yg digeramkan sgt tuh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal : itu tiang sudah kecil laaa... tak leh kaver ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik Pah : ala cikgu cabokkk jaaa.....

ngajor a b c .....