PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

GXTRA -SUPPLMENT MINDA



CA menghadapi masalah dengan anak darjah 1. 2 tahun berada di Tadika . Tiada apa perkembangan . Masih tidak boleh membaca . Gagal menulis . Tulisan yang terbalik . Gxtra ni rakan CA yang perkenalkan. ALhamdulillah ....Syukur pada ALLAH ... dengan izinNYA dan bantuan supplement GXTRA . Ashraff telah  berubah. Dapat mengawal emosi. Selepas 2 botol yang dikongsi makan bersama seisi keluarga. Ashraff sudah boleh membaca 2 suku kata kvkv dengan lancar . Tulisan tidak lagi terbalik dan bentuk bulat2 dan kemas .
CA dah mula membeli buku cerita mudah. Dia sudah dapat membaca . Syukur pada ALLAH .
Pada yang berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut ..
boleh SMS atau call CA di 019-5168212
PM di facebook CA ... Roslina Salleh
atau email ke      makaji71@gmail.com.my

2 comments:

Syazana Ani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cara mkn CA mcm mne erk? dgn air ke?

Suria Lekatlekitgurl said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Boleh tak larut dalam susu formula sebab anak saya memang kalau nak bg ubat @ apa2 supplement kena campur dgn susu dia kalau tak dia tak nak makan/minum. saya memang minat.. boleh bagi details tak