PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 24, 2011

APA KOOO TUDUH AKU ….

 

Hahhh …. 

kooooo tuduh aku …. mana koo tahu …

ni …. haaaa…

buktikan ……

apehal ……. tak caya kaaa……

Aku baca…. jeeee …

hahahahahaahah …. belasahlah nyahhhh

Pala otak aku dah mereng awal pagi hari ni ….

hahahahahah ……….

10 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kucing jiran kepada jiran?

siapakah yang bersalah???

haha~

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik Att, ko jaga-jaga , baik buat pemeriksaan otak, makcik tak nak kes-kes cam ni buat ko hilang akal apa?

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

begitulah rupa kog kalau tengah makan ayam tiba² orang datang curi kulitnya!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ yeaa..... koo yang berslah ... apakah jiratu ..engkau ... hahahahahah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ hahahaha ....dah buat .... tak sempat keluar result ... doktor mati hahahaah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG~ andakah jiran kepada jiran kucing itu .... hehehehe

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jiran tu salah ar..tak jaga kucing dier...tak bagi makan, sampai kucing tu makan kertas

Mak Su said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salahkan saja kepada kucing, hahaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

INa~ heheheh kucin tu lapo bebenor gamaknya ... hahahaha

budak ni .... kalau anak murid CA ...dah lama jadi lepat ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak SU ~ kucin tu gi sekolah ....kot