PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 10, 2011

JAMBU ..

Jambuuuu … dulu masa tengah muda belia ..
kalooo lalu tepi tembok kaa…
ada geng akan kata …. oooo jambuuunyeeee….
heheheheh …….
La ni lalu …….. bunyi apa ekkk …
Kalau bawa benda alah … ni mungkin laaaa depa tegoqqq…

“jambuuu yeeeeee , Mak Cik  “…..
chisss……..

Jommm menjambu ngan Mak Bee…..

7 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalu kakak...lalu lg...:))

gerbera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kala rajin buat pencicah sendiri. Gula,kicap,lada & sedikit belacan. Sedapnya

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam cik att..
kalau jambu ni, memang lah sedap dicolek dengan Mak Bee... duduk atas pangkin luar rumah, petang2... angin nyaman... aduh....
Jambu ni, seingat akaklah... pucuk muda dia pun sedap buat ulam... rasanya masam2 sikit...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kazathan - tetiba ..bunyi peeeewiiittt ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gerbera- yeah ... dah tentu .... belacan kasi lebih

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ibu - huuu memang mabeles..... dulu letak garam &belacan atas tapak tangan .... pun sedap cicah hahaha ... la ni buat .... tak lalu nak telan

jan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedang teruja nihh