PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 30, 2016

PERKONGSIAN 1

Saturday, March 26, 2016

MUDAHNYA KAHWIN

Dialog dlm kereta hari ini ...
Aisyah .... yg otak sentiasa berpusing ... kadang-kadang otak mama pun jenuh pusing nak jawab ...

A : mama jumpa baba kat mana
M: kat airport
A: tak lah ..... mama jumpa lelaki tu ...  
     lelaki yg nak kawin ngan mama tu kat
     mama
M: lelaki????
A : lelaki yg kami panggil baba tu la
M: airport
A:Mama jumpa dia ... pas tu mama
    cakap... mama nak kawin dengan dia ...
M : aaahhh
A: oooo mudah ja kan nak kawin ... jumpa
     lelaki ja cakap nak kawin kan ...

😁😁😁🤕🤕🙄🙄