PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, August 12, 2015

BERAYA DI HUJUNG SYAWAL

Di hujung2 ini... byk betul jemputan raya . Kalau sabtu ahad.... memang gantung periuk . Sampai malam mengatur langkah ..... menunaikan jemputan .
Makmurnya kita dengan makanan.
Hari ni .... ada jemputan dr PPKI sekolah. Makan lagi ...
.
.
.
2 beranak yang tak habis beraya lagi ... hehehhehe...
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI . MAAF ZAHIR BATIN ...

Tuesday, May 5, 2015

DIY SELF WATERING

Terima kasih pada Elyanazgarden .... CA letak di sini , tak mau hilang tip2 yang berguna ni . Faham2 saja lah kalau simpan dlm hp.... kadang2 bila clear kan stok tu ... pi padam habis....
Pada Elyanazgarden ... moga dimurahkan rezeki dan sentiasa dipayungi rahmat serta  keberkatan dalam kehidupan .... kerana tak pernah lokek ilmu .