PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 11, 2011

CERMAI

 

Berketul ketul ….

Bergugus-gugus …….

Tengok jaa…. kecur air liur …..

Minta tolong Pak Wan ambikkan ….

Balik umah …… nak buat apa ….

Nak kawan ngan Mak Bee pun rasa tak sanggup …..ashaammmmm …

Jadilah benda alah ni ….

Itu pun tak terdaya ….. nak melangkah ke dalam mulut …..

11 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kecur air liur...

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik att..
kalau tumbuk dengan gula dan cili api.. sedikit belacan... makan atas pangkin petang2, memang sedapppp...
(make sure atas pangkin...)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kazaztan ~ jangan meleleh dah lee... heheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ibu ~ pangkin tu yang bikin hati gelora..... pangkin bawah pokok asam ... tepi bendang .....

FATIN MRAZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah chik att.. ;)
sodap ey..terliur gaks tgk..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fatin ....
jaga2.... nanti meleleh ....

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah

makcik Ina suka masuk dalam apa-apa sambal .sedap.

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya att..



.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ goreng pun sodappp ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tasik M ~ meh la rasa ....~ ajak lerrr sebab jauhhh heheheh

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dah lama sungguh saya tak makan buah cermai. Tengok gambar,whoa..lebatnya buah. Tiba2 terasa teringinlah pulak, hihihi...