PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, January 21, 2011

FRESH FROM OVEN ….

Apa dia ….. heheheheheh …
sesekali kita … bagi bekfes yang surprise sikit … heheheh
ni … haaaaa…

Comelkan …….
tayang lagi …

ini bukan baby CA …
cucu pun bukan ….
apa-apa pun …
TAHNIAH pada Masrizan dan isterinya Ida ….
rakan sekerja CA ….…. semeja …. yang lain tak ye …
karang kena kejo bini dia

Dia ni  Tecnician  ICT kat sekolah  CA … tak ada dia …..
wau ...... patah kaki … patah tangan … patah hati ….. aku jadinya

Alhamdulillah , mereka dikurniakan baby boy …
TAHNIAH  …..
CA pun tak tahu lagi nama apa…
Lahir hari jumaat lepas … pagi …  malamnya CA sampai melawat….
Kira fresh fresh lagi lah …….


tengok baby ni ….. rasa mcm nak tambah lagi jeeee ….. hawauuuuuuuuu ….
hahahahahah ……

9 comments:

Elly & Emmy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel bb boy ni.. putih bersih muka dier.. tenang jer hati bila melihatnya..

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

COMEL DAN TANPA DOSA

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya tengok baby.tambahlah cik Att, makcik dah stop production, dah ramai.

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Comelnya baby tu.. semoga membesar dengan sihat dan sempurna segalanya. :)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Elly : ....~ sejukkan mata memandang ... hilang semua masalah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ayahanda ~ kain putih ... ibu dan ayah lahyang mencoraknya

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ production dah tutup pintu .... hahahahaha .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ka Cik : Sama2 kita panjatkan doa..... kesejahteraan buat semua ..

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai...sweetnya baby nih... ;)

apa lagi..tmbah la lagi...hehehehe...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERETA MERAH KU