PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, January 8, 2011

BREAD MAKER COSWAY

 

New gadget CA …. dah lama teringin nak beli. Tapi dok mengenangkan dapur yang seketot tu …. fikir banyak kali. Sekali dok pikir….. ahhh lantaklah . Big Bos pun bagi green light. Kita rembat je lah.

Tapi CA tak lah beli yang mahal . Redeem coupun Cosway ja…. Pas tu tambah sikit duit. Dapatlah benda alah ni. Tak try buat apa lagi. First ari tu … try buat roti jaa….. sekali bebudak ni tak suka.

Pas tu try buat donut. Alhamdulillah menjadilah. Tapi tak sempatlah nak ambik gambaq ..

 

Ada 10 funtion …

Baru try no 1 ngan no 8 … yang lain tak cuba lagi …

Masa belum beli ari tu …. berangan nak buat roti … bagaiii …

Bila dah depan mata … hahaha a… haram … buat 2 kali …. pas tu tinggai ..

Janji …. ada depan mata kan ….

kalau tak beli … karang kempunan ….

Ok… Selamat malam ….

1 comments:

aJa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waahh senang tak guna bm cosway ni...sebab yg aja dok intai2 tu cosway nyer bm la...