PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 24, 2011

LE TOUR DI LANGKAWI

Ini kira siaran langsung lah … ni

sebabnya …. ketiak aku peluh pun tak kering lagi …

jadi maskot ….. lambai bendera kat geng2 kayuh basikal ni

( depa haram tak tengok pun ….. tengok depan terus ….ja…. dok kira boleh menang ka tidak )

haaa…… kooo orang bayangkan ….

pukul 12.30 dah dikerah tunggu depan sekolah …

Alahai …. tengah panassss tuuuu ..

pukul 2.30 baru  basikal tu lalu ….

asyik tengok keta , lori , kontena jaa…. dok tour hahahaha ….

3 km lagi ke tempat penamat dari sekolah CA ……

Kesian bebudakkan … kot kalau diaorang bayaq sorang 10 hinggit ok gak ….. (yang angkat tangan tu ….. anak sapa haaaa?  heheheh  )

Dah lalu dah …….

baru geng ni … tapi ok gak… mengisilah sedikit ruang .. bagi bebudak tu seronok …

Cikgu ngalahkan anak murid … janji boleh enterprame  ……. semangat semangat …

Huawaaa…… tengaok cikgu sekolah aku …… memang kaki lepak ni …..

dah sampai dah ….. yang ditunggu ….. laju bebenor …..

 

dekat sikit …….

Dekat depan mata ….. berdesuppppp …..

Kesian mamat ni …. lepas 15 minit … baru dia lalu …sensorang diri…

mesti sedih gila ni ….. orang dah jauh ke depan ….

yang lawak tu …. org ramai ingat dah habih … pakat lintas jalan sesuka ati ….

berkejar2 polis…. heheheheh …

Kontingen last sekali …… smart jaa nampak …

tengok smart smart ni mula berangan nak jadi polis plak …

hahahahah ….. boleh ke cikgu tukar opsyen jadi polis ……. kuang kuang …

Sekian …. lintas langsung yang tak berapa langsung dari Butterworth ……

Ketiak pun dah kering …. jadi …

jom kita pi pekena nasi kandaqqqq …

Pic … kasi besaqqqqqqqq …. kasi leleh skit …..

Chow chin chowwwwww ……

12 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak leleh pun?

padahal air liur da bertakung.

haha~

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apasal la nyeksa budak (dan cikgu budak)... ni la sebabnya saya tak suka sekolah dulu

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tumpang tanya, since yo duduk Bworth.

-Mee udang Sg Dua tu mahal sgt ke? berbaloi tak pi makan?

-ada tak restoren nasi kandar yg best sebelah bworth ? Saya selalu pi yang kat pulau..

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lapaqqq tgk kari kepala ikan tuhh...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ kooo memang ..... tgh menaip tu .....air liooo dah leleh atas keyboard hahahaaha ... sapu sapu...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG ~ betul ... satu penyeksaan buat cikgu. Udahlah ... tengah jalan2 tu dok bertempik ....ru pa mak rimau .... bapa gajah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ Mee Udang sg Dua tu .... agak mahallah sikit ... tapi kalau sedap of cause ... berbaloi la....
Kalau kat Pulau Sayak ok gak .... makan tepi pantai

http://atleena.blogspot.com/2010/11/tetap-update-apa-cerita.html

bleh tgk gambar kat Pulau sayak kat entry d atas .

Kalau nasi kandaq ~ belah Butterworth ni . Kat SUbaidahlah yg CA rasa ok. Kalau kari kepala ikan kat Pen Mutiara Taman Selat . Ngadap BIMB Taman Selat ada gak satu restoran..... byk gak lah , Dekat panggung wayang Bagan deret KFC tu pun ada ... apa ke nama tah ....
CA pun selalunya nak cari yang kaw kaw ... pegi sebelah pulau ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ meh kita bedallll ....

Nora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semangat cikgu... semangat :)

Entry Terkini : Isu plagiarism dalam blog adalah sesuatu yang sukar untuk diungkai.

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makcik tengah meleleh sangat tengok gambar tu.awat hang letak gambar besak cam tu, nak tunggu loading pun, ketiak peluh.saja je nak bagi hati makcik hangat noh.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nora ~ huihhhh semangatku membara ... hehehehh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ hehehe ... yang lambat tulah mengancam ....