PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 13, 2011

GOSOK JEEE

 

 

Gatal …..

kena gigit …

ada sopak …

ada kurap …

ada pening …

sakit gigi…..

kurang tenaga ….~ ada kena  mengena keee…

.

.

.

. gosok jeee….

 

pilihlah yang mana berkenan …

semua sama …

sama rasa …

sama sedap …

sama lega …

tapi … ingat …

sekian … Terima Kasih …

2 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapak kaki makcik sakit.ada ubat gosok tak?sapa mak bapak tak nampak amaran kat bawah tu , cucuk je mata dia.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ gosok ngan beris tembaga bleh ~~ hehehehe

dijamin lega ....

anak2 aku lah tu ....~ minyak gamat pun pulun nak pegang ....