PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 27, 2011

KERETA KECILKU WARNA MERAH

 

Yang mana mencapai objektif ….

1.

 P1030212

2.

P1030214

3.

P1030216

4.

P1030217

5.

P1030220

sila pilih …. tanpa bias…….

tiada hadiah disediakan …. heheheheh ….

21 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hati sepakat, memilih no 4, walaupun sebenarnya tak suka sangat pun warna merah. Tapi makcik tengok bebudak kaler ngan cantiknya, tu yang teruja.

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yang terakhir tu ok rasanya walaupun mungkin ada kesilapan ejaan. :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pilih no 3.sesuai dengan karekter saya.badut.

*apsal buruk betul teknik makcik mewarna?

haha~

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh pilih 2 tak? nak yg no 4 ngan 5...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sebenar itu adalah hasil dari P&P pendidikan seni visual Tahun 1 ...

Biasa ahhhh ... Tahun 1 ~ tapi not bad . Kesan penggunaan warna ada peningkatan walapun baru 2 minggu belajar...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ no 4 ... bumbung pink tu .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Cik ~ Yess..... itu mencapai .... cuma tone colour dia kurang ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ memang layakkk ..... badut kan gila warna ..

Itu bukan mak cik kaler laa..... aparahhhh
Kalu mak cik punya tak leh tunjuk .... sat gi korang meroyan tengok ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ boleh ...sebab tak ada hadiah disediakan waakakakakaa a....

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak nak pilih, nak nyanyi:

ponponponponpon ponpon ponpon
kereta kecilku berbunyi
marilah adik mari naik
kita pergi ke kubur nenek
(nenek 2-2 belah dah meninggal)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

No.1 - macam bendera johor daaa

No.2 -Tinted cermin depan gelap sangat, kantoi JPJ

No.3 - Warna warni sangat, macam lego

No.4 - Sport rim kuning. Saya tak suka.

No.5 - Cantik!! Saya pilih ini

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik pah memilih.. yg roof kaler pink....rim kaler kuning.. aummm.. mengaum garang..hehe

FATIN MRAZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy pilih yg last sekalik yer.. hihi..
~salam ziarah~

Kakzakie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kelakar yg cermin depan warna coklat. macam mana nak tengok jalan? kreativiti anak-anak. yg last tu colouring dia lebih cermat.

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols pilih no 5
tak de hadiah pun tak pe
sebab iols memang suker pilih-memilih

hahahaha

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehhh... lupa bagi salam
terjah umah orang

assalamualaikum chik Att
:D

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ saya sukaaa ...... semuanya kalau masuk puspakom ngan jpj .... harus kantoi ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG ~ semalam dah nyanyi lagu tu .... last last .... hahahahah cikgu lupa lirik lagu .... aduhhhhh akuuu kantoi sendirik ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Che Pah ~ mengaum mcm rimau .... kan kan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fatin ~ nampaknya no 5 ramai peminat ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

miloais ~ waalaalaikumsalam ... tapa terjah lah ...tuan rumah baik ... ati .. hahahah puji sendiri ....