PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, January 23, 2011

GAJI …. GAJI

Hari minggu … tak ada buat apa…
poket pun dah kosong ….
nak soping2 tak boleh …..
nak makan angin … fulussss mafhishhhhhh …
maka …dengan itu ….
meh kita kira bila …dapat gaji ….
boleh plan….. macam mana nak menghabih  heheheheeh

Tapi sori …… Jadual di atas untuk org keja gomen jaaa…
Yang keja sendiri ….. keja swasta….
pandai2lah cari sendiri … heheheheheh
* pic credit tu google search …

4 comments:

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam blogwgalk....betul..betul..betul...belum habis bulan gaji pun habis...he.he.jemput datang blog saya...tq...

http://inanazir.blogspot.com

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ambik chik Att lamanya cuti.Makcik nak jadi cikgulah.nanti ko cuti pergi mana?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ terima kasih sudi jnguk umah CA. InsyaAllah CA akan berkunjung balas

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ raya Cina ni cuti lama .
Cuti nanti ..... waaaaa laki tak cuti .... terpaksa laa... mak buat2 sibuk heheheheh ...