PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 20, 2011

HAMPEHHH ……

 

Hari ni … dgn semangat berkobar2 ..

walaupun Pak Att berkali 2 pujuk aku ke SP ..

aku tolak …… aku tekad ….

nak buat …

dateline … dah lepas ……

esok nak kena merafak sembah kat Dr.Melissa

ampunnn …. ampunnnn ….. terimalah dakuuu ….huwaaaaa….

Tapi apa dah jadi ngan aku …..

.

.

.

aku buat benda lainnnnnn … hapaaa kebenda pun aku tak buat lagi …

.

.

Aku … tgk Youtubee …. waaaaaaa

TAPI PADA KENGKAWAN >>  CA jumpa video ni kat Youtube …..

Sapa yang minat buat cupcakes bleh tengok….. dia tak guna barang2 canggih manggih utk decorating…

Guna plastik bag jaa….. kat umah kita pun banyak …

Belasah  jaa…. laaaa

Bila lagi nak tunjuk skill kannnn hahahahah

Layan lah ……

CA pun dok cadang nak try ni …….

6 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amboi semangat mentry semakin bercambah. Makcik pun suka bab mentry try ni. Nak cuba tengoklah you tube tu.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

u duduk penang kan?

rinduuuu nak ke penang...nak makan char koey tiau....

jgn malas2..gi buat assignment tu..hihihi

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu...dah..dah..gi sambung wat assignment.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
DD BACK TO SCHOOL

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ .... kita sukaaa .... mentry try benda alah ni ....... kadang specimen2 tu hancus ....lingkup ..... hahahahha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dd Ziyyad ~ dok Penang .... tapi kita tak suka chow kue teow ...

dulu suka pasembor padang kota ... tapi geram ... tgk pelayan dia mcm mamat lalok saja... selekeh ....

kita nak menelan pun .... hilang selera ..

heheheh asgmnt ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nabilah ~ asgment tah ke mana ... ni barubalik meronda ... hahahahahh