PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, February 8, 2011

TAQIYYA BT MOHD AZMER

 

emmm … melawat orang baru lagi ….

P1030245

Di Permatang Pauh …..

P1030237

Siap senyum lagi ……

P1030231

Gerammm kan …

Inilah … Taqiyya bt Mohd Azmer ….

Apa maknanya ….. nanti CA tanya maknya ….

Anak ustazah ….. tentu nama ada alaa alaaa arabbbb skit ……

13 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

biutiful~~~~ahh~~

Farhan Zulhusmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawalah dia...ada number pon x??hehehe

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comelnya baby kecikk!~
geram rasa nak cium2 pipi dia!

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

farhan : baby kecik pun hang nak ngorat ka???? ekekekeke

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Comellll.... rasa nak pinjam jer barang setahun dua..:)
(BUJAL mesti marah niii)

Tahniah kelahiran cahaya mata buat ibu dan ayah tersebut.
Moga menjadi anak yang cemerlang.

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alo alo comelnya.geram je tengok budak tecit ni. nama arab tu.Rasanya first time dengar nama tu. cam tiz zikyah sikit bunyinya.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bujal ~ apa lagi ... ajak mamaainul tambah lagi .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Farhan ~ no maknya nak keeee ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Miloais ~ pandang tak puas2....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Miloais ~ Farhan tu nak test market kot...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Azie ~ memang comellll .... permata dari syurga

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ aahhhh ... nak tanya makna ... maknya pula cuti 3 bulan. Bestkan .... kita dulu 2 bulan jaa...

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap nama dia... tak penah dgr lagi