PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, February 17, 2011

SURPRISE …. YANG MABELESSS….

 

Lepas kelas ….

masuk bilik ..

huhhhh … ada benda ni atas meja …

P1030467

mau nangessssss ………

sethapppppp ….. tak hingat doniaaaaa ….

Sila …sila… meh menjamu selera…

15 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhh!~ sedapnya tuuuu!
harus lah... ujung minggu ni nak pi cari ubi kayu utk rebus!
hiks

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yg putih tu apa?

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu..mmng sentap..lame tak makan ni...

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi dah lamanya tak makan ubi rebus, bukan apa menyampah, bila cari ubi kat pasar tu semuanya ubi yang tak gebu. makcik suka cicah ngan sambal ikan bilis.

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..akak..bestnye..makan panas2...best2

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalammualaikum...kita dtg blogwalk ni..kena naik ferarri tau..tak sempat nak round kengkawan nye blog nanti.
soalan: sapa yg masak ubi tu??..hu.hu..lama tak makan..meleleh..
http://inanazir.blogspot.com

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Milo ~ cari jangan tak cari ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ itu kelapa ..... bahan cicah dia'

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hantu kak Limah ~ huhu kalah semua benda lain...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ gi cari kat pasar...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cikceria ~ tiada terkata

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ sori akak ... tak sempat nak membuat tag Ina tu ... Ubi tu mak cik kantin buat . Dihantar ke bilik sebab... time rehat selalunya CA tak pergi sana....

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erm... memang mabelessssssssss...

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pehhhhh....
dengan kopi O pulak tu kan...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringat masa jaman dolu2...itulah santapan kami, yg mak buat di petang hari....rindu..