PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 9, 2011

HANTU KAK LIMAH BALIK UMAH

 

Hari Ahad …

hari santai2…

Santai sambil ngabih duit ….

order  benda alah ni kat  Astro first …..

huhuh …. rm15.00 untuk 48 jam…..

cerita ok ok lah ……

lawak gakkkk …..

kiranyanya aku ngan P’Ad gelak gila2 ……

Jadi ….. sapa yang berminat …. ajaklah kak Limah datang umah ….

gi channel 460 …. and order …….

Tak sampai 5 minit …. Kak Limah akan datang umah anda …

Kalau 5 bintang …. CA kasi 3 bintang lah …..

Selamat menonton …….

16 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya tak mampu melanggan astro makcik~~haih~

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahh... sama ler mcm kawan kat tempat kerja.

Langgan thru Astro First. Layan dengan anak2, memang bestttt!

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya suka mamat ini...

"balaaaaa...
balaaaaaaaa.....
saya ada seminar ni.."

bunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org ckp best..tapi xp tengok lagi

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapa mamat yang berlakon jadik pondan tu yer? mula2 ingatkan azlee senario

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bujal ~ ala..... duit bawah bantal tu kkoooo keluarkan lerrr

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Azie ~ yaaa tulll layan ngan anak2 ... sepupu sepapat .... ghamai .. memang best

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Singa ~ hehehe mamat tu blurrr semacam jaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bunga ~ bestttt ..... gelak gila2 ...
pas tu bleh ulang tayang banyak akali .... cukup2 kaup 48 jam

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ entah laa...... temannn pun tak kenaiiii

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

che att...best ek??..kiter tak tengok lagi..

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy pon xde astro first..

hehehe..cite ni pon sy xtgk lagi..csian kan..hehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ best gak.... lawak slamba .... kira ok lahh ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ceria ~ gi panggung tgk ... lagi best ... skrinnnn besoooo

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aritu tgk wayang citer ni.. not bad la jugak layan.. tapi adik kaseh bleh tido..haha..

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik Att, semalam baru makcik beli cd cetak rompak, cerita ni kat kawan. barulah tadi duk pakat tengok.acik belum lagi, baru firdaus ngan ayah dia.dorang cakap best.ko kayo ye ade astro.