PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, February 25, 2011

PILIH CARA SENDIRI ….

P1030376

Dalam …. semua org sibuk neneknya sakit ….

dua org ni buat projek … dalam bilik …

P1030380

Wahhhh ….berjoget sakan … diaorang berdua 

habis ….. carpet …..

tilam ….

bantal …… berterabur … tunggang langgang …

Macam tsunami …..

P1030387

tiba-tiba keluar dialog ni …

“ Sudah lah ….. sekarang , Ashraff hidup cara Ashraff , abang hidup cara abang …. titik “ …

Huwaaa…… dialog … drama mana kau kaup ni …..

23 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sudah la muna, muna juga yang pilih jalan ni... sekarang kita hidup haluan masing²- abang kamsan, zombi kampung pisang... cer tanya dia orang, betul tak? :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

drama sambil shuffle.genre baru ni!haha~

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha drama besh..

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bleh dah ni - belajar buat skrip
hahahahah

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hik..hik..macam-macam budak sekarang ni.
New N3: Dunia Blogger dah macam Dunia Artis!!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gilak lah...skrip terhebattt :P

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att..
anak2 kita skrg mmg pelakon hebat..
dialog mereka jauh lebih baik dari dialog pelakon kita...
amacam?
nak jdkan pelakon, bila2 boleh...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iye lah...biar ku cari diriku...terbaik lah...asraff

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG _ cer cerita ... cer cerita .... heheheh ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ hahahah ..... jadi pengagas genre baru

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ best pada yang baca ...... mau pecah pala ...maknyaaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

miloais ~ tu baru skrip pendek ... banyak lagi skrip kelentong .... yang buat hati mendidih

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ depa advance dari kita .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDz ~ nanti Ziyyad ada adik ... besar skit ... dengarlah skrip2 terbaru diaorang .... huhuuhu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ibu ~ tak sanggup ... anti mak glamer lebih ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kzazthan ~ dia suka buat dialog bahasa baku ...

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha

comel jer ayat!

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Siapalah yang tukang ambil gambar tu, ya? ;-)

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att Makcik hampir terlupa dengan mu sehari suntuk semalam. Adakah ko merindui makcik.Andainya chik Att benci ngan makcik, biarlah makcik hidup ngan cara makcik sendiri.

okey?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

h4ni3 ~ mana dia dpt tak tau

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Cik ~ entahlah ..... tgk2 dah ada camera... rasanya sepupu depa kot .... ramai kat umah masa tu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ ku pun merinduimu ....(sambil makan roti pat segi cicah air teh )