PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 16, 2011

GENG BOOT …..

 

Di  kg …..

rumput panjang ……

bebudak ni … main redah jaa…. dalam semak ka..

hutan kee…..

untuk keselamatan  ……..

P1030280

murah jaaa…. sepasang 6 hinggit …….

P1030292

Dengan ini …. Baba  ada pembantu … kalau menebas kat belakang umah ….

P1030293

yang ni ….. dah tak layan ……

P1030275

bergaya dulu …… sebelum … bikin projek ………….

Projek besar-besaran …….

Ada sapa ….. mau upah …. boleh contact CA …

19 comments:

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Comelnya...rasa tak pernah tengok lagi...boleh gak beli kat hero 3 org tu...kena carik ni...Kat penang ni kat mana ya.>???

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa kelas pakai crocs kan, jadi pua chu kang la best!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah~~ble main golf belakang rumah!haha~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuba jadik trend setter...masing2 pakai boot ni pegi shopping...mesti jadik ikutan nanti !..~hihi

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kaler kuning tak ada ke...

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cute lah chik Att, tak pernah tengok dipasaran lagi boot cam ni.Kalau makcik beli bagi firdaus pakai ni mesti okeykan.rasanya mahu orang tiru.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fadzli ~ kak Penang tak tau ... tu CA beli kat Pendang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOg ~ tull ... apeee kelesss..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ yoooo ambik buah nyoqq... buat bola...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ ehhhh jab lagi masuk paperrr.... glamerr uuu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kazazthan ~ adee.... tapi saiz besar sikit ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ tul ... beli kasi ke Firdaus... bleh guna nemankan abahnya memancing .... ( ade ke org gi mancing pakai booot )

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boot tu kiut banget!

CA... nanti iols tanya my abah... nak carik pekerja tak untuk menebas kat kebun getah heols???
hak hak hak

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att!
ada orang disqualified, dan orang lain takleh masuk nama sebab duduk singapore... jadi nama chik att naik, hehe. sudi apalah kiranya memberi alamat chik att di kucingorengemok[at]gmail[dot]com :)

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai..comelnye akak..heheh

Bayu Kenangan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak seronok mereka semua....

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha comel jek..

jan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaa tomey tomey, teringin gak nak pakai, tapi org tua pakai nampak macam kekurengan pulak. budak2 pakai nampak comel laaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@jan
Che Att kata aku gilaaa .....benda cam ni pun layan ...