PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 9, 2011

BERTUDUNG …. TREND … GAYA …. ATAU TUNTUTAN

 

 

Sapa bleh jawab ……

macam-macam gaya sekarang …..

pusing-pusing …

simpol2…

layer layer…..

huhhhhh ….. banyak tul ……

kalau dah lawa …. pakai apa pun cantik …..

Yang penting …. aurat wanita itu banyak tempat dan kedudukannya ……

Istiqamahkan setiap perbuatan dan tindakan kita kerana dan untuk ALLAH semata-mata ….

 

…. hari ni mak cik jadi ustazah heheheheeh …..

12 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kadang² rasa, bila lah saya 'berani' nak berpurdah saja... sebab sebenarnya lemas tengok fesyen yang macam² (belum berani lagi)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Percaya atau tidak, masih ramai wanita Islam yang tak menutup aurat, walaupun mereka 'bertudung'.

So, kepada wanita diluar sana, kepada suami, abang, sila sila fahami apa maksud menutup aurat yang Islam suruh.

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg belit2, simpul2 tu ikot mood jer..

teringin nak pakai tudong labuh..tp entahbila lah!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat tempat kerja saya ada sorang kakak still pakai tudung stail 80an.ikat kat belakang tengkuk~kira style bandana la~dan kakak itu kelihatan kool~~

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erkk..saya belum memakai tudung lagi :(

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makcik bukan tak berani nak bergaya yang lepet lepat cam heliza tu, makcik ni cepat rimas.mula maintain, bawak ke lunch hour, habis berselumus .Ada orang cakap yang bertudung ni atas, bawah bukak pun ada ye.itu selalu makcik dengar.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG ~ lemaskan ..... kadang rasa nak pi tolong perbetul jeee yang lipatt2 tu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ yaaaa betul .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak Dara ~ impian kita sama .... tapi entah bila yeee...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ heheheh ..... tu kena beli majalah fesyen hadiah kat dia ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ kucing pakai tudung ke heheheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ karang org kata mak cik glamour lak kan ...