PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 7, 2011

INDAHNYA KAMPUNGKU

 

Boring tahap gaban … ni

menunggu tok laki jumpa kawan dia …..

kampung kita……

tempat berkubang ……….

12 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik!
awesome!

sawah padi....

adehhhhh!~ rindu nak balik kampung

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best tu.....
selalu imagine ada kampung macam ni..

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kg begini kalu tidak di jaga...jadi kg batu...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Milo ~ sejuk atiiii kan.... leh tgk.... tempat jatuh lagikan dikenang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ beli tanah kat kg ..... buat istana hinggap.... time cuti2 balik berehat ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kazaztan ~ itulah .... kadang2 semua hilang ditelan pembangunan

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam akak..

cantiknye sawah padi tu..

salam ziarah..:)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerbau takde pun??

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ceria ~ ahlan wasahlan .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ kobau malu .....

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahhh seronoknya kampung, bleh lompat lompat kat bendang..

di mana nih?

Kain Pelikat La La La...!

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantk laaa...siyes... dulu kan CA ..kaseh penah terjatuh dalam kolam tepi sawah tuh.. alaa apa tuh nama dia ..tali air eik...sejak tu mak kaseh tak bawak2 dah kaseh lalu sawah lagik..