PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, February 10, 2011

SALJI …… SALJI…..

 

Cuti seminggu …..

balik kg lerrrr …… semenjak mentua tinggal ngan kami ni …

kira2 4 bulan gak CA tak menjenguk ke kampung mak mentua ..

Sampai2 jeeee …. kat umah  ….

huwaaaaaaaaa ……  rasa macam nak nangis guling2….

“ooyoooooooooo saljiiiiiiiii ……. “ Ashraff lerr tu

P1030247

korang bayangkan kalau dpan umah dah macam ni ……. mcm mana dalam umah ……

yang nyata ……. CA memang telan ubat sakit urat petang tu ….

tampal cap kaki tiga lagiiiii

P1030252

Ashraff main salji …. hahahahaha …….

P1030255

memutih jeeee …….

P1030253

Tapi salji ni tak leh buat snowman ……

menyesakkan lobang idung lagi …………

huhhuhhhh ………..

25 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahahhaha..kekabu?

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehhh apa tu CA? real arr macam salji hehehe

~Miss Sukasih~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha'ah la..mcm salji..huhuhu

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah kah... sedap dia kata salji

chik att, nak order bantal 2 bijik, lembek 1, please!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wee~~~hujan kekabu~~

pakai vakum la makcik~~senang!

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat umah nenek cik pah pun ada pokok kekabu nih..tapi tak sempat nak gugur dah kene kait

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tenet hazabedah skit
jenuh nak tunggu pic loading

memula ingat CA gi oversea...
kekabu rupanya...

hik hik hik

LYAfrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu pokok kekabu kan???
dulu kt rmh arwah tok wan ada pokok ni.. skrang dh kena tebas.

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..
sah-sah kekabu...
kalau suami akak, memang puas dia bertanya pokok apalah yang berbalut tu....

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha.ha.ha..betul..macam salji..bebudak mmg kelakar..
BLOG INA NAZIR

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Oohhhh..kekabu tu boleh gugur sendiri ya? baru tau...:)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kazatan ~ emmmmm .... buah kabu .... buat bantal

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ kekabu ... buat bantal ngan tilam

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Miss ~ mcm yo yo je kann

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KOG ~ bantal 2 , lembek 1..... CA buat mahal ... sebab proo kan.... sanggup keee....

hahahaha .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ mak cik tak dooo duit ... pinjam bleh ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Pah ~ org rajin kait buat bantal.....
kita ghajin tengok jeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

miloais ~ kira oversea lah tu ..... over river ... haahahahah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lya ~ yessss .... tak lain dan tak bukan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ibu ~ kalau org bandar memang lerrr.... byk yang tak kenal ....

kita nasib baik lerrr duduk kg ... kenai juga nama pokok

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ tulll kannnn ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ heheheheh buah apa yangtak leh gugur sendiri ... hahahahaha

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..

salji di msia..hehehe..:)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ceria ~ meh ... sama2 menyumbatkan lobang idung

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buah apa yg takleh gugur sendiri???

~hahahha