PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 14, 2011

SELAMAT SEMBUH ….

 

Baru-baru ni melawat Wa Piah  kakak  sulung Baba .

( Kalau CA sebut  P’Ad , C’Ad @ baba  - merujuk pada tok laki kita laaa – sebab pala otak ikut suka jaa… mana yang sedap nak tulih heheheh )

 

P1030268

Wa masuk hospital kerana jadi bisul di bawah ketiak. Terpaksa dioperasi kerana dia ada kencing manis .

2 minggu gak tidur baring kat hospital tu ….

Apa pun pada Wa…. harap makin sembuh … kerana bulan depan nak sambut menantu .

P1030269

Itu cucu sedara CA …. huwaaa ….dah tua kita ni yeee….

8 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga cepat sembuh...
dan jaga glucose tu betul2

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penyakit di negara membangun.. byk makanan.. saya takut.. sebab saya suka makan.. semoga cepat sembuh ya..

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

che att..semoga wa piah cepat sembuh
http://inanazir.blogspot.com

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga wa cik att cepat sembuhg..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ Thank doc ... tapi org lama ni susah betul nak makan nasihat ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Astina ~ tul ..... mak cik pun suka makan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ Thank ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Pah ~ harap2....