PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 14, 2011

BAKAL PETANI JAYA

P1030270
gaya … ada aku kesah …….
P1030271
Ada … gaya tak …..
yang nyata … 3 hari di kampung …
habih badan calar balar …. kena ranting ka… apa …
Mana taknya … ke mana baba dia pegi
semua dia ikut …..
Balik sini ….
Terpaksa buat rawatan whitening ……
rawatan … kolegen … dan sebagainya ….

16 comments:

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuhh nasib baik boot tak kuning.. kalau tak jd kontraktor... cm Phua cukang

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he is sooooooooo cute!

tapi best lah kan heols
balik dapat pakej kejelitaan kekdahnya

ekekekeke

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kasut Phua Chu Kang kaler biru yang cun!!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut bergambar atas kambing~baru la namapak macam koboi~haha~

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti ternak kambong Boer tau Dik!!
banyak untungg!!!
:)

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi pua chu kang versi kasut kaler biru.cutelah.sesekali meregangkan badan apasalahnya chik Att,makcik pun dah lama tak buat rengangan

pembaris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

calar balarkena ranting takpalah..jangan dia toreh sendiri kunun macam tattoo

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Astina ~ kontraktor gila kuasa tu ... semua dia nak buat ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Miloais ~ itu anak dara kita .... api ngalahkan yang lelaki ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ mak dia lagi cun hahahaha ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ tak sempat ... kambing tu yang lari dulu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr SInga ~ kambing besar dr dia ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ regangan ... demi regangan ..... berat tak turun gak ... makin bertambah adalah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pembaris ~ kalau dia buat tatoo .... mak dia cincang sampai lumat...

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik Att..
comei pulak petani jaya ni..
memang ada gaya jadi tokey besar...

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cutenye petani..he.he.
p/s: saya tag awak
http://inanazir.blogspot.com/p/segmen-senyum-xnampak-gigi.html