PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 23, 2011

ALHAMDULILLAH …

 

Alhamdulillah …

Hari ini bersiaran dari tempat keja …

MIL CA dah stabil …

semalam selepas dapat rawatan dan nasihat doc…

petangnya …. dah mahu makan nasi …

dah boleh bangun duduk …

Cuma ke bilik air …. masih perlu diangkat …

DAlam sibuk2 … penin2… ini la yang kami  soru ….

malam tadi ….. hehehehe …

 

Siangnya ….. bedal nasi gak ….

Tapi …. hati dah tenang sikit sekarang …..

kira oklah tu …..

22 comments:

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah..lega dengar.. :)

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As Salam..Alhamdulillah..Chik Att..sedap sungguh nampak mee tu..meleleeeehh..

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

letak telur..
kasi hancur ..
slurrppppppp...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masak megi dalam kuali~kita geng~haha~

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulila..

MIL da ok..:)

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam CA,
alhamdulillah MIL CA dah makin pulih.
Gerammm tgk mee tu laa..smepat tu:)

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah.... leganya rasa...

nok... uols memang masak megi dalam kuali eh???

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya hantu meggi sekarang.
dalam seminggu, at least 2-3 kali saya breakfast meggi pecah telur.

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syukurlah Cik Att


alamakkk.. ni tak thn tghari nampak meee nehhh... nak satuuu.. err duaaaa

BonekadalamChermin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ALHAMDULILLAH


:)



sy suka kalau telur kuning tu separuh masak..peh. terbaek!!


.

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makcik bab maggi ni surender, memang terliur. memang kat tempat kerja kalau tak lalu makan je maggi jawapannya. Syukur pada Allah SWT MIL CA beransur pulih,

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ syukur

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ jemput jemput

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Singa ~ dah letak ... tapi tenggelam ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ kita serupaa...... (dgn alunan)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik Ceria ~ Alhamdulillah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TTM ~ masakan paling senang di donia...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Milo ~ masak dalam kuali ... nampak banyak...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDz ~ telur... kolesterol tinggi doc..... tapi sedapkan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Astina ~ mai penang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

BDC ~ telurnya .... lembut gedik2 tu kan...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ sonang kan..... paling tidak rendam dlm air panas mcm di asrama dulu dulu ...