PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 28, 2011

JOM MEMANASKAN BADAN ..

Edisi kesihatan …. hahahaah ….

jom pi joging ….

DSC06303

Hari gelap lagi ….

seperti biasa …. aku akan mengiringi baba ….

sampai di pertengahan ja ….

kenkonon … joging laa….

hahahaha …… lepas tu … sementara baba habiskan 2 3 round ….

aku bermain di pasiran pantai …

DSC06306

jom ……. kita tanam menanam …..

buat refleksiologi …..

Pertannyaan buat ibu2 dan bapa2 doktor ( Dr Singa , Daddy Ziyyad , Dr Hani )

….. ada kebaikan ke menanam diri di dalam pasir ……

kalau betul ….. tiap2 hari nak tanam ……ni …..

20 comments:

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada ke effect tanam kaki. tak tahu la chik att. kena google ..he..he
http://inanazir.blogspo.com

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tanam diri taktau kak..tapi kalau gosokkan pasir tu kat kaki leh jadi licin...hahahha

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya gi tepi pantai pepagi hari...
wih umah iols tepi pantai!

tapi wish jer lah kan.... kat KL ni... pantai hapanya! tepi hiway adalahhh!
hak hak hak

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiiii.. umah tepi pantai...leh tanam2 selalu.. kami nie umah pinggir bandar...cium asap aje la...seronok ye...umah tepi pantai...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronoknya pagi2 menyusuri pantai. :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya joging atas tilam~wee~~~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

-rumah u dekat dgn pantai ke? pantai apa?

-logiknya tanam diri dalam pasir pantai tu ialah ianya menaikan suhu badan sebab haba yg terperangkap dlm pasir tu. Memang ada patient yg lumpuh sebab stroke yg buat rawatan ni...secara saintifiknya, saya tak pasti pulak.

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa tengahari panas tu baru sesuai kot tanam kaki dan badan2 sekali.. ouh heaven

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tanam diri dalam pasir?
rasanya macam best jer...
lepas tu mandi laut..
(semua tu best bila waktu budak2 dulu..)dah tak berapa nak muda macam ni.. memang malas nak buat semuanya

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ kalau bleh kurus ok gak hahahaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaseh ~ boleh jadi kot

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Milo~ kita masa kat KL pun wish lagu tu .... last2 dapat gak ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kazazthan ~ .... tanam jangan tak tanam

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Cik ~ kalau pagi best ... tak panas ... boleh layan bluess...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ dah agak...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ ingat nak bawa MIL pi tanam ... dia tak mooo...

Pantai mana ... jawapannya kat new entry ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Astina ~ kira ... heaven tulllah ... rasa mcm masuk oven...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ibu ~ part tanam2 ... mandi2 memang best ... bab nak menukar baju tu yang malas kan kan...

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya rasa relaxing effect je...
dan menanggalkan daki effect..

Mindahebat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Proses menanam diri dlm pasir tepi laut dpt menyeimbangkan ph tubuh.Membetulkan sistem penghadaman.Seterusnya mengurangkan nafsu mkn.