PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, February 12, 2011

BAKAR BAKAR …. BAKAR …

 

Inilah jadinya bila kg lama ditinggal…

sekali balik … terpaksa buat agenda hapus kira dan pemusnahan …

yang nyata CA kurang terlibat di dalam kerja2 buruh iniiii …

mak cik terlibat dalam agenda air kopi jaa….

itupun ….. agenda teguk meneguk air kopi sambil cicah denngan roti pat segi cap ping pong …

meh tgk C’Ad….. buat aktiviti pemusnahan …

P1030257

P1030256 

Laki aku ni memang suka bab2 ni ….

sampaikan semuanya nak dibakar dan dimusnah ….

dan …. aktiviti yang dilakukannya tanpa pengetahuan aku …

ialah membunuh  dgn meletakkan racun  kepada

sepohon pokok asam jawa yang meerimbun buahnya ..

dan 3 batang pokok pinang …. kononnya tak dak sapa nak makan …

Org lelaki ni degilkan …… kita cakap apa bukan nak pakai ….

P1030262

2 org kaki sibuk yang sentiasa bagi my blood go upstair …..

14 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum CA,

Kakak suka yang kaki sibuk tu. Meh sini bagi kat kakak biar dia duduk dengan kakak. Seronok ada anak lelaki macam ini kan....

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Huahuahua...


sedapp sungguh makn biskut tuuuu...

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak baik bunuh pokok tau!!!!!!

Mak Piah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terkekek Mak Piah baca kaki sibuk yang suka buat my blood upstairs..:P
:)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekali tengok gambar tu, mcm terbakar pondok tu sekali..hahaha..

sayang la diracun pokok yg dah ada hasil...at least kalau bintang makan pun, dah dapat pahala sedekah jariah

DeLancrettLurpak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau takda 2 kaki sebuk tu, rasa kurang meriah la kan.. takde pekik2 kannn? tak meriah u!

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apalah dosa pokok tu jadi mangsa pembakaran.jahat tau.kalau makcik ada kat situ mesti makcik cakap nahi nahi.tak pe lah dah dia nak bakar, kita nak cakap apa chik Att.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Zakie ~ boleh ..... sanggup keee ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Astina ~ memang sodappp ... tambah lagi kalau kat umah org hehhehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Singa ~ Kita tak bunuh ... jaga persekitaran jeeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak Piah ~ mana tak nya ..... silap2 blood boleh tukar jenis ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Delancret ~ kalau daj kerap sangat .... wa bikin tensionn oooo

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ tu la.... apa la dosa dia kan kan kan...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ pondok tu tak terbakar ... gimik jaaa.

C'Ad memang suka memusnah... pemusnah ...