PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, February 6, 2011

PARIS HILTON CONVERT TO ISLAM

 

Jika BERITA ini benar …

ALHAMDULILLAH …….

7 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alo alo manisnya bertudung.sumber sahih ke chikk Att. Kalau dah cam ni makcik bolelah ambik jadi menantu , kalau dia sudi.

izar's said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ssh nk percaya..
klu betol pn lmbt jgk br dapat percaya..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Siti Parisah Hilton :P

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Ina ~ itulah CA kata .... kalaulah benar berita yang diberitakan .... Alhamdulillah ...kita sambut dengan penuh kesyukuran ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Izar ~ CA pun ketuk pala 7 ... 8 kali ..... susah nak pecaya . Tapi ingat .... hidayah ALLAH ada dimana2. Kita doakan ...semoga benar berita tersebut ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ hahahahah ..... siap Siti tu .... NUR .... tak mau boh kaaa

pembaris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya orang Islam jugak walaupun tak pakai tudung.keh3