PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 7, 2011

JALAN-JALAN SAMPAI RANTAU PANJANG ….

Maaf … CA tak sempat nak balas komen kengkawan…

bukan apa sibuk …sambut gong Xi Fa Chai … kalah Cik Ina kita… haahahaha

dia selalu je ada entry …..

Ini kisah suatu hari … di minggu bermulanya … cuti tahun baru cina ….

CA cuti seminggu taaauuuuuu …… (walaupun staf tionghua sorang saja kat sekolah tu … heheheheheh )

tolong merayakan ……

P’Ad seperti biasa tetap bekerja …. walaupun aku bercuti sebulan …. (apa laaa nasib badan ) …

Balik petang … P’Ad ajak pi menjala …. huhuuhu  best best …. lama tak pi ni …

sekali …… itu ekor2 mau ikut daaaa….. terpaksalah bawa keta …..

Mood pun suda hilang maaaa ….. tapi pegi juga ….

hujan plak turun …..

P1030226

Ni laaaa org yang paling sibuk sekali …… huhuhu …..

tengok pipi pun dah debommmm ….

P1030228

Aikkkkkk pokok padi dah masak ….. cepatnya ….

P1030230

Ronda punya ronda ……sampai Rantau Panjang …..

huhuuhu …. jauh tuuuuu ……

Pas tu …… turn … balik ke Butterworth ….sebelum maghrib dah ada kat umah ….

heheheheh … jauh betul berjalan hari ni …….

13 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh~rantau panjang kat kelantan ke?

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hu..hu..hari ni dah start keja balik..

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

soalan iols sama ngan bujal - rantau panjang kelantan????

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni baru betol2 coti ni CA

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bujal ~ hweheheh jauh tuuuu ..... dok leeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ina ~ huhu menyampahkan .... ngantuk jeee ari ni

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Milo ~ heheheheh .... dari Butterworth ... tak jauh ...kira secawan Milo panas jaaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kaeh ~ cuti sakan..... sampai pengsan.... hahahah

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmng panjang rantau tu..huhuhu..kat klang ade gk name tu,tp x de pokok padi..hehehhehe....lalang byk...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ni rantau panjang kelantan ke, rantau panjang kat Penang?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Limah ~ tak lama lagi penuh le lalang ..... pas padi dah ambik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ hehehe agak-agak yeee lerrr ... maneee yeee....

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ye ke Butterworth tu tak jauh ngan rantau panjang kelantan, alamaklumlah makcik ni tak pernah sampai lagi kedua tempat tu.untunglah ko duduk sana.