PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 31, 2013

PENJODOH BILANGAN ..

 

Bila ngajar budak2 .. depa suka konpius ..

biji dengan ulas  …

kalau ini ..

DSC_0889

Yang ini …. 1 ketul tu …. dipanggil seulas…

kalau semua … kira lah berapa ulas

atau pun berulas-ulas …

jgn konpius

.

.

.

ni pun berulas-ulas juga

from google ….

.

.

Hahahahah entry …. kecut hari ni ….

.

 

KOMEN ENTRY DETIK 12 MALAM

Unaizah ~ Rasanya bukan Jeti Kubang Rotan. Jeti dia menghala ke Kota Kuala kedah . Tak pasti pulak namanya apa. Tepi sungai.

DDZ & Ena & Ely ~ mengepak… mcm burung lambaikan kepaknya ….. mcm tu lah dia orang kepak kepak kan pukat tu . Ikan2 yang sangkut tu akan jatuh … Bila dah habis. Baru ikan tu dikutip ….

Jebat & Azie & Chozila & Rai~ kat jeti … memang satu pengalaman yang amat menarik .  kadang2 kita jumpa benda2 yang tak tersangka. CA pun  first times tgk…

Kazathan ~ suspen gilaa… memang la …silap2 jumpa hantu.hahahahah

kk….

TEMBAKAU JAWA ...

Kak Q & DDZ & SA ~ saya pun baru perasannn hahahahahaahah

Dr Singa & Elly  ~ ahhh memang Cina. Elly ….tolong bagi link blog …

Jun ~ hahahahah klasik gilerrr

Ibu ~ heheheheh …. nak kena pantun kaa

Rai ~ kena pi tanya Cina tu ……

.

.

.

Acikan ….. Kucin Oren  …. jawabbbb tak berapa global ari ni ..

15 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu dah nama ketul-ketul otot..

Munn Jaafar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringat pasal penjodoh bilangan ni sy gelakkan husband kaw2 lps suh dia pi kedai belikan brg dapo...hehehe

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berketul2 namanya tu...ish..x sanggup kalau dapat husband badan mcm tu..ngeri..

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semedang main tipu cikgu ni, haih... hehe

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha.. ha.. baruler clear.. terima kasih cikgu...

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seulas rambutan atau sebiji rambutan?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sori silap info la bukan Kubang Rotan tp Jeti Seberang Kota. Betul tak? Jeti Seberang Kota ni memang dekat dgn Kota Kuala Kedah.

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http:://ellynadyra.blogspot.com
Salam kenal ye!

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seulas otot? hahahaha!!!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hehhh nak cempedak!

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
coach outlet
ugg outlet
keen shoes
coach outlet
nba jerseys
saucony shoes
fitflops sale clearance
minnetonka outlet
uggs outlet
jordan shoes

时间 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0813jejeair jordan future low chaussure pour homme L'orthèse aidera jordan homme nike votre pied et votre jambe et le gardera en ligne. Nike a cortez rouge nike femme même fabriqué de nouveaux modèles de baskets chaussures sport fille air max 90 2007 junior de nike spécialement conçus pour les vidéos de hip-hop qui ont asics gel noosa tri 11 Baskets été une sorte de placement de solution. Le milieu asics femme pas cher running et le haut sont dominés par les deux autres chaussure nike roshe run pas cher variétés.

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
true religion
off white clothing
moncler outlet
coach handbags
fitflops clearance
canada goose outlet
louboutin shoes
coach factory outlet
ugg outlet
adidas nmd

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
christian louboutin
ferragamo shoes
christian louboutin outlet
supreme clothing
canada goose
hugo boss
ed hardy uk
christian louboutin shoes
coach outlet
red bottom shoes

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

calvin klein underwear
golden goose
yeezy boost 350 v2
hermes online
jordan shoes
nike react
vapormax
jordan shoes
kd 10
air max 2018