PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 31, 2013

PENJODOH BILANGAN ..

 

Bila ngajar budak2 .. depa suka konpius ..

biji dengan ulas  …

kalau ini ..

DSC_0889

Yang ini …. 1 ketul tu …. dipanggil seulas…

kalau semua … kira lah berapa ulas

atau pun berulas-ulas …

jgn konpius

.

.

.

ni pun berulas-ulas juga

from google ….

.

.

Hahahahah entry …. kecut hari ni ….

.

 

KOMEN ENTRY DETIK 12 MALAM

Unaizah ~ Rasanya bukan Jeti Kubang Rotan. Jeti dia menghala ke Kota Kuala kedah . Tak pasti pulak namanya apa. Tepi sungai.

DDZ & Ena & Ely ~ mengepak… mcm burung lambaikan kepaknya ….. mcm tu lah dia orang kepak kepak kan pukat tu . Ikan2 yang sangkut tu akan jatuh … Bila dah habis. Baru ikan tu dikutip ….

Jebat & Azie & Chozila & Rai~ kat jeti … memang satu pengalaman yang amat menarik .  kadang2 kita jumpa benda2 yang tak tersangka. CA pun  first times tgk…

Kazathan ~ suspen gilaa… memang la …silap2 jumpa hantu.hahahahah

kk….

TEMBAKAU JAWA ...

Kak Q & DDZ & SA ~ saya pun baru perasannn hahahahahaahah

Dr Singa & Elly  ~ ahhh memang Cina. Elly ….tolong bagi link blog …

Jun ~ hahahahah klasik gilerrr

Ibu ~ heheheheh …. nak kena pantun kaa

Rai ~ kena pi tanya Cina tu ……

.

.

.

Acikan ….. Kucin Oren  …. jawabbbb tak berapa global ari ni ..

10 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu dah nama ketul-ketul otot..

Munnafendy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringat pasal penjodoh bilangan ni sy gelakkan husband kaw2 lps suh dia pi kedai belikan brg dapo...hehehe

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berketul2 namanya tu...ish..x sanggup kalau dapat husband badan mcm tu..ngeri..

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semedang main tipu cikgu ni, haih... hehe

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha.. ha.. baruler clear.. terima kasih cikgu...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seulas rambutan atau sebiji rambutan?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sori silap info la bukan Kubang Rotan tp Jeti Seberang Kota. Betul tak? Jeti Seberang Kota ni memang dekat dgn Kota Kuala Kedah.

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http:://ellynadyra.blogspot.com
Salam kenal ye!

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seulas otot? hahahaha!!!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hehhh nak cempedak!