PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 21, 2013

AYAHANDA SAYA .....

Inilah Ayahanda saya ...
Walaupun dia garang ...
Dia chegeiii...
Dia suka komplen kami ..... (borossss)
Dia suka berleterrrrr ....
Saya tetap  rindukannya .....
Sayaaaaa  amat amat amat  merinduinya .......
.
.
.
CA tak dpt balik menjenguknya sebab sekarang ...
CA  ambil alih jaga mak abg Leman....
Rindu ...rinduuuuu ....rinduunyyya ....
.
.
.



11 comments:

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rindunya dengan ayahanda saya T_T

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan putus kirimkan doamu cikgu..
cikgu buat akak rindukan ayahanda yg dah lama tiada huhuhu...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab garang tu le kita jadi org...kalau tak...jadi trafic light kot....

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amboiii canggih aih hp pakcik tu.

Saya pun rindu, tapi dia sudah tiada...

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum pakcik serban! doakan kami kawan² CA :)

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak canggih betoi ayahanda CA.. memang bile tengok cam gini akakpun rindu ngan bapak akak...

Ratu Hatiku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sebak la pulak bacanya....
tiba2 rindu kat abah....uhuhuhu..

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hp saya tak secanggin hp ayahanda :(

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

secanggih

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As salam Chik Att. Sesangat rindu pula saya pada arwah ayah...

izzah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kusyuk sms ke tu....rasa rindu plk kt ayah sy....