PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, January 19, 2013

KEMEWAHAN .....

Tiada kata ....
Di hari sabtu ..... Tetap ....kena datang school ....hahahhaha
Kemewahan .....
Mee hailam ....

12 comments:

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Da tugaskn...nk x nk kn gak g skola...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bertambah penat akak bila baca hari Sabtu pun cikgu sekuulll....

hilang penat akak bila nampak itu mee hailammmmmm........

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang mewah dan meriah dengan sayur2..
tapi kak KL ada satu restaurant ni punya mee hailam, dari 30tahun dahulu hingga saat ini... tetaplah sama rasanya.. tak berubah...
nak pi KL lah macam ni...

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lama aih tak makan mee hailam. Tapi kami suka Kuey Teow Hailam.

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aikk..sabtu pun koje...ahakz...sabo2....

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mskchaq pun kadang2 kena paksa kerja hari sabtu...

Best nampak mee hailam banyak sayuq tu..

~Emaa Hasnah (^_^)~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penatkan jadi cikgu sekarang ni..lama xmkan mee hailamm yang sedapp..salam singgah..=)

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

YA ALLAH SEDAPNYA MEE HAILAM TU...TERLIUR SA..

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Slmt berhari minggu Cik Att
sedapn nengok mee hailam itu

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

harganya mewah tak?

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnyaaaaa...lama x mkn...dah la tgh puasa ni...terliur sudah...huhu...

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uwaa!!!! sodapnyaaa!!!

posa ni, terliur terus!