PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 29, 2013

TEMBAKAU JAWA ...

Kedai tembakau jawa  bukan di Pulau Jawa...

8 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak nampak tulisan kat bawah tu "KAU JAWA ASLI" KIH3...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...samalah macam apa yg kak Q nampak

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cina jual Tembakau Jawa

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ni tembakau kacuk nih, jawa + cina!

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SA pun nampak...hehehe...tp SA bukan keturunan Jawa

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Klasik betul kedai tu.

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mai dari jawa ke..hehehe..

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Keluar asap berbunga bunga...
(bolih tak jd pantun? )