PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 14, 2013

HAPPY BIRTHDAY ASHRAFF & AISYAH

 

Birthday Ashraff dah lepas …  20 Julai …tika tu ramadan ..

tak sempat nak celebrate ..

Aisyah …. sambut dgn tahun baru 31.12.2012

.

.

Cepatnya masa berlalu ..

rasa macam baru Kawin jee….. hahahahaah

Anak-anak semakin besar …

.

.

seperti biasa …. CA tak dak nak celebrate beriya-iya ….

sekadar potong potong cake aja …

.

.

Cuma secebis doa dipanjatkan kehadratNya ..

.

.

YA ALLAH YA TUHANKU … PENCIPTA SEKALIAN ALAM

.

.

Jadikanlah anak-anakku anak yang soleh dan solehah di dunia dan akhirat .

Kurniakanlah kebijaksanaan dan terang hati kepada anak-anakku agar mereka mudah mengerti dan cepat memahami  ..

Kurniakanlah sebaik-baik perkerti buat anak-anakku … sebaik pekerti Rasulullah s.a.w

Mudahkanlah mereka menimba ilmu sama ada ilmu agama mahupun dunia …

KAU ….. jadikanlah jiwa mereka … jiwa yang kental dengan Islam

Mencintai Islam …seluruh jiwa dan raga ..

dan kekal menjadi muslim yang tawaduk  sehingga ke akhir hayat ….

Amin amin ya Rabal Alamin ….

DSC_0440

Terima kasih Pak Cik Apit dan Mak Cik Ida … kek aiskrim yang sedapppp …

DSC_0441

Birthday boy and girl…

.

DSC_0502

Terima kasih Aunty Hanizan ……

DSC_0503

Aisyah suka sangat …. tapi … mamanya alah dengan benda bulu ..

kena main jauh jauh ….

.

.

Happy Birthday Sayang …..

9 comments:

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amin Ya Rabbal 'Alamin. :)

p/s Chik Att nak kongsikan kisah Adam, kan? Silakanlah. Semoga ringan beban keluarganya, InsyaAllah.

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy besday asyraf dengan aisyah~~

saya plak kongsi besday dengan anak sulung~he~~

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aminnn.. berkat doa ibuye mkbul la hendak ya...

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat ulangtahun Kelahiran ASYRAF dan AISYAH. Semoga terus menjadi anak yang cemerlang. Aaamiinn segala doa.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy belated birthday buat anak anak CA...:)

Moga menjadi anak anak yg soleh & solehah...berguna buat agama & ibubapa...

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

BUdak2 buat potong2 kek kat rumah pun depa happy saja.. yang penting kita ada..
Nafisah pun hari jadi dia baru ni dapat bear juga.. Abang Hadi beli..

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 kalau celebrate kat manapun bolehjer.. janji ada ingatan dari ibu dan ayah...
semoga jadi anak baik ...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy birthday Ashraff & Aisyah. Moga membesar menjadi putera puteri yg menyenangkan hati ibu bapa.

akuzle ayu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amin3.. Doa yg hebat! Hepi bday kpd kedua2nya..