PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 28, 2013

DETIK 12 MALAM

Lokasi ..... Kuala Kedah ....
Lepas jam 12 tengah malam ...
Malam tu .... Join ...orang lelaki menjala udang ....
CA menjala nyamuk keh keh keh ....
Balik singgah sini ....
Rasa macam nak join ...diaorang ni mengepak ...ikan temenung ...

9 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ni kat jeti Kuala Kedah betoi ka? Atau kat jeti kecik kat Kubang Rotan? Rasa mcm penah pi tempat ni. Tp tempat yg saya pi tu kat Kubang Rotan (dekat gak dgn Kuala Kedah), pi makan nasi ikan temenung.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mengepak ikan termenung tu mcm mana ya? 1st time dengar ni..

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pe yg dorang buat sbnrnye tu...xbape paham mengepak tu ape..
nape ikan2 tu nmpk bersepah2?

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Uikk...apa tu...atas perahu ke...tepi jeti ke....??

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pengalaman best niii...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ku igtkan cerita hantu...suspen aje

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mengepak..
detik 12 malam..
tajuk dasat.. tapi best gak yerk tengok benda cam gini yerk...

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringin nak rasa pengalaman macam ni!!

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apa la mengepak tu. Kepak ayam tau la.