PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 30, 2013

BATTLEBOT …..

 

Untuk jawapan komen komen posting lepas…

Esoklah CA jawab … hari ni cibuk cikit …

.

.

Battlebot …. bukan dalam air …

Lego yang direka jadi robot ….

Tiap-tiap tahun sekolah CA masuk … projek bawah Program PINTAR MRCB

Tahun 2012 ….. 2 orang terpilih ke peringkat Kebangsaan ….

Semua ditaja… termasuklah lawatan vip ke Legoland …

Cikgu dia juga yang dok nganga di sini …

P1050488

bakal bakal engineer … InsyaAllah ….

P1050490

Dah siap …

P1050489

Test drive …..

7 comments:

diana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pandai budak2 sekarang..kan??

CiKPuaNLawA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pelapis2 engineer bila kita dah tua nnti...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huyyooooo...best wooo buat projek macam ni...zaman saya dulu, takde peluang..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untungkan bebudak jaman skrg.......

Kasih Salina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal..baguihhh nya depa ni, sangat berbakat, siap buat projek robot camni..

saya follow sini juga yer, follower ke-246

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Budak yang hebat tu haruslah dapat bimbingan dari yang cikgu yang hebat juga!

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asah tahap kreatif budak2, keep it up!