PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 22, 2013

MEROYAN ....

Huhhhh ..... Kecik ja aku nampak budak ni hari ni ....
.
.
.
Meroyan stage 8 ...

13 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

' kuarga'

ni mesti sebab baca / guna bahasa sms/fesbuk ni..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah kah...baru tau nama anak TokTi ialah Adam..haha

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

relax cikgu..meh sini...akak dukun meroyan...kih3

pB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuning ???

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...th 1 ke Adam tu?

adza irdawati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehehehe

JMR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

S.A.B.A.R.....

SYANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tulisan kecik besar cam Yaya jugak.. jenuh nak train tulis betul2..

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang patut pun meroyan

LYAfrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihi... kdg2 lucu jgk baca tulisan ank2 murid ni..

izzah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Trend tulisan ni agaknya...sabar2...hehehe...xlarat sabar,sekeh je...:-P

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aikkk....tulisan KUNING....BERSIH...?...Ahakz....ahakz

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha font baru ni!