PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 9, 2013

TIDUR DI HOSPITAL .....

Assalamualaikum .....
Salam dari hospital ....
Tak ada apa .... Ashraff balik lepak kat hospital ... Normal ...
Lama tak tidur katil hospital ....
.
.
Isnin dia sakit perut ...
Teruk juga ..Ca bawa pegi klinik dekat rumah ja...
.
.
Selasa pagi sakit lagi ..
Bibik tel... Zassss ...CA balik ...
Mengerekot ...sakit perut ... Ubat semalam macam tak jalan ja ....
.
.
.
Terus bawa ke sini ..
Refer to Dr. Dinesh .... And Dr... Tak dpt nak detect ...sebab sakit perut diikuti dgn muntah ...
.
.
So... So ... What ... Kena admit lah ......
Waaaahhh ..dunia kelam seketika ... Abang leman tak ada .... Anak2 kat rumah . Ariff nak sekolah .... Wauuu dunia cacamarba sekejab ..
.
.
.
Relaxxx .... Tarik nafassss ... Go and discus dgn Dr ...
.
.
.
Ok admit ... Tapi mlm lepas makan ...ubat .. Bagai ...
Saya balik tidur kat rumah.
Pagi pagi before 8 am ... Datang balik ...
.
.
.
Doktor bagi ....
Jadi pagi ni ...lepas hantar abang Ariff sibudak debab tu ke sekolah ...
Kami terus ke hospital....
.
.
.
Sian abg Ariff ... Breakfast sorang sorang ...selalu dgn mama di kantin ....
.
.
Abg Leman bertolak balik semalam petang ...dah tak larat ...
Berenti tidor di Jeli ....
.
.
.
Apa pun ..hope for good ....
Hari ni leh discharge ....
InsyaAllah ....

11 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah, hai...! terbaring pun pegang pensel sebelah buku. semoga cepat sembuh!

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan appendiks kan..?

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sakit2 igt buku jugak...bagussssssss

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cepat baik dekk~~mak abah dia pun banyak2 kan bersabar~~

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aloh aloh aloh.... sakit2 pun tak lepas pensil ke dik. hehehehe

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..
Anak cikgu... Posing sakit dgn pensel lg....

Ratu Hatiku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ala ksiannya dia...semoga cepat sembuh ya...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Speedy recovery dear Ashraff...

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ksiannya...di sebabkn ape tu?
keracunan ke?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hope sakit perot biasa dan bukan appendix...moga cepat sembuh..

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama tak tidur katil hospital.. ujian kan... moga cepat sembuh...