PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 16, 2013

MEH … MENGASAMKAN DIRI ..

 

Hari ni idea terbang …

Pagi pagi hangin dgn bebudak ni ….

Bangun awal …

pakai baju … tidur ..

pakai stokin tidur …

sarapan pun…. tidurr….

.

.

kita dah start keta ….

tunggu … tak datang datang …

eehhkkk …. pakai kasut sekolah pun leh tidur kat depan pintu ….

.

.

hangin kus kus mak pun … datang ..

Mujuq mak tak jadi dinosaur pepagi tadi ….

hehehehheeheh … tapi …. mak dah stabil ..

Dah mengecik … jadi manusia balik ..

meh mengasamkan diri ..

DSC_0634

asam jawa …..dappp tauuuu

Nak kena .. cari dekat dekat sempadan kot ….

Yang ni Abg Leman beli kat Hentian Bukit Bunga , Kelantan .

13 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comelnya, tertidor masa pakai kasut.... kata orang yang tak kena tunggu kat kete, hehe

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik tengah menaip pun boleh tido! :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngantok bebenor tu..:)

Cikgu CA pregnant kah?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Samalah dgn budak-budak di rumah ni. Malam org suruh tidoq awai depa menjawab takpa senang bangkit pagi. Lepaih tu pepagi dok terlena sana sini.

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya pernah tertido masa bonceng motor. Bleh gitu? hahaha

Tu asam yang dulu dalam plastik bulat bulat ada gula pasir tuh ya?

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak kalau mai Kajang selalu bawak ahsam tu beli kat Padang Besar. Mengidamkah?

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makchaq la ni dah kurang makan asam.. baca pasai asam pun dah terasa masamnya.. lanjut usia agaknya..

Nafisah masuk bilik mandi n gosok gigi pun mata pejam...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Omak aiiii.....sodap nya asam patern mcm tu....mana nak beli kat selangor ni...??

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya boleh tido depan pc kalau penat sangat. tangan kat keyboard tapi. kuikuikui~

JMR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..terer tol, time pakai kasut pun leh tidur lg..hehehe

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang sedap tu asam...

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya kak .....munna suka makan yg masam2 ni.....biasanya klu takde boss curi2 tido kat depan pc ni

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dok pekena asam tu...ada yg menguit2 dlm pewot ke? hehehe