PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, January 25, 2013

PAAGIII LAHHH PAGI ...

Detik ini ...
Hujan mencurah curah di luar ....
Kami sampai di sekolah 6.45 pagi ...
Lihatlah dunia..
.
.
.
Wajah wajah ....

12 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah mandi lom..?

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang pagi ini hujan agak lebat. Bebudak mula la liat. Maklum, rasa alang-alang jer nak pi sekolah sebab sehari saja.

Sekolah anak saya ada sambutan Maulidur Rasul, so boleh pegi lewat setengah jam dari biasa.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr Singa ~ aum aummm dah mandi .. pukul 5.30 tadiii ...

Azie ~ kita sambut minggu depan ....
Aci yee... datang lewat setengah jam ... jeles jeless...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak akak pun pi sekolah lewat, ujan lebat sejak jam 5 pagi...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

roti canai tu beli before 6.30 am ke? :)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Q ~ sini dari mlm tadi ....

DDZ~ Roti canai tu pukul 6.50 pagi hahhaah

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hujan...? sini tak.....ahakz

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngantuk lagi ye...... kat sini lepas 3 hari hujan je memankang... alhamdulillah hari ni cerah

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngantuk lagi ye...... kat sini lepas 3 hari hujan je memankang... alhamdulillah hari ni cerah

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awalnya mandi...patut la ngantukkkk. hahaha!!!

nik ros said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..ngantuk btol ni

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Zzzzzzzzzz pun sodap!