PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, January 5, 2013

UPDATE LEPAS TENGGELAM

Bukan tenggelam dek banjir lumpur yee ..
Tenggelam dgn kesibukan .... Yang tah hapa hapa ..

Biasalah sekolah baru buka ...
Macam macam nak kena selesaikan ....
Nasiblah sekarang dah tak ada kutip kutip yuran .... Kalau tak bertambah sibuklah lagi cikgu cikgu ni ....

Parent ni bukan semua berkemampuan....
Nak beli buku tulis pun ...ada yg beli sikit sikit ..

CA faham ...... Janji awai awai ni adalah sekurang- kurangnya 2 buah buku tulis...
Ada yang datang dgn muka takut takut ... Bgtau ayah dah tak ada duit nak beli buku ...

Duit bantuan rm100 tu pun belum dengar apa apa berita lagi.
Tahun lepas ....minggu pertama ni ...dah dapat .
Dptlah kurangkan sedikit bebanan
Mak ayah ..... Boleh buat beli buku tulis anak anak ...
.
.
Mungkin minggu depan kot .....harap harap gitulah ....
.
.
Menu tengah hari ni .....
Banyakkan ulam ulaman ....hahahah

6 comments:

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang banyak duit yg habis untuk menyekolahkan anak2 ni..Alhamdulillah...gaji encik suami mencukupi walaupun saya tidak bekerja...sekarang pun si kakak keluar dgn ayahnya untuk ke kedai buku untuk membeli buku rujukan pula.

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mmg mahal lah barang2 sekarang ni....den bajet rm1k utk sekolah anak ni...den fikir akan berlebih...last2 tak cukup....uikkk....

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dengar citer, duit RM100 tu kuar selepas 15hb. Beli buku rampaian budak sekolah rendah jer pun dah boleh habis RM70-80.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ulam apa tu? macam2 daun saya nampak..hihihih

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

duit mengalir laju mcm air bila sekolah bermula, kan cikgu?

akak pun, walau dh get ready camner sekali pun tp setiap awal tahun ttp lintang pukang...byk betul benda nak diuruskan, mcm baru nak mula berniaga pulak rasanya...

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sekarang ni barang2 keperluan anak2 untuk ke sekolah mahal. Ibu bapa akan terasa perit terutama pada awal tahun. Baguslah tiada yuran sekarang ni..