PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 15, 2013

CHIM CHUM …

 

cer tekerrrrr … hahahah

Orang Pantai Timur tau kot noo …

DSC00875

DSC00880

Ala ala bbq steamboat …

Perapan daging , ayam dam seafoodnya  … memang sedap ….

ada rasa2 bijan pun ada …. tapi …sedap lahhhh ….

Gi Ganu …. cari …..

Kena cuba ….

8 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada ke kat ganu? adik ipar saya yg study kat KB selalu makan....tak tau pulak kat ganu pun ada...kat mana tu? KT?

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat area danau kota ada.. Kedai dari kelantan, nama dia Liki-Liki.. memang sedap perap dia..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ddz - kat area Unisza ...Batu Rakit ...

Mak chaq - mcm teringin ja nak tanya ..apa bahannya ...sedappp....

JMR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat ganu, kt mana yg ader jual ni?hehehe

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mam steamboat laaa....bukan ke...???

IndaMarya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal, ish awat semua sedap ni nampak.looks very tempting la..

akuzle ayu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sy ore klate, chik att tp tatau mender neh n x penah mkn pon. Dgr nama jer..wuuuuhuuu...

Kakzakie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau dim sum kakak tahu yg stim tu. Tapi ini kakak belum rasa. Teruja juga ni sebab nampak sedapnya:)