PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 2, 2013

MACAM MACAM ADA....

Hari ni hari pertama ...
Macam macam jadi di sekolah ...
Yang mistik pun ada .....
.
.
Cikgu check senarai nurid... Ambil  nama murid baru ....
Tak lama .... Murid hilang ... Puas cari satu sekolah ....tak jumpa ...
Check dalam pendaftaran .....  Sekolah kat pejabat .
Nama murid tu tak ada dlm senarai ....

Hehehehe ...... Budak kecik yg bagi nama tadi tu ....sapa ...
.
.

Balik rumah letih ....
Ini saja yg bibik masak ....
Bedal aja lah ...
.
.
.
Masak lemak pucuk ubi ngan gelama masam ....heaven ....

10 comments:

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alamak...den tgk terliur aaaaa...sodap tu...yg bibik masak...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni bibik hybrid datang dari Nogori ka? hahaha

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak tu silap sekolah

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tgok lauk ni terus lapar prut....aduhaiii

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh pinjam bibik tak?

Maiyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bermula le episod cikgu2 ;)

Dayat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anak jin datang sekolah kot?
hhehehe

p/s time lapar ni tgkk lauk simple camni pon da terliurrr!

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh... sedapnya masak lemak pucuk ubi tu
terliur hoccay!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bulan pertama, cikgu memang boleh migrain!

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DAH TERJAWAB KE MISTERI TU KAK...