PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, January 18, 2013

LILIN

 

 

Guru umpama lilin ..

membakar diri menerangi orang lain …

 

DSC_0317

.

.

.

ohhhhh …. tidakkkkkkk…..

tidak …. kekadang ..

Aku dah rasa aku ..dah jadi jamung …

Bakar dengan sekolah sekolah sekali … hahahahaaha

Gggggrrrrrrrrr

.

.

.

.

Selamat Berhari jumaat …. jangan lupa solat jumaat ya Lelaki  mukalaf ..

opssss…. pic di atas ambik sendiri tau …

Walaupun guna kamera henpon cokiaa….. 

7 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha, itu bukan cikgu, itu namanya usop wilcha!

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya gambar ambik ngan kamera cokia!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jamung tu apa cikgu?

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

soalan sama mcm Daddy Ziyyad

pena rozie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hehehe.....

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jamung ngan obor tu sama tak cikgu?
agakan rambang jer ni..

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pic tu da mcm pro yg ambil la...cantik