PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 30, 2011

FERI PULAU PINANG

Seminggu dua ni sibuk bangattttt ….

nak bw pun tak dan .

Tapi ada ruang ….. CA tetap bw kat blog kenkawan.

Sori…. banyak komen CA tak sempat balas  …

Balik umah pun … rasa macam dok atas feri jaaaa …

 

Pic feri yang diambil secara berjemaah …..

yang belah kiri tu … type halimunan … hahahaa  …..

Sapa2 nak jalan mai Penang la ni ….. elok tunda …

musim hujan … tiap2 hari mendung … hujan …..hujan hujan dan hujannnnn jaaaa……

Laut pun ombak ganasssss ….

Ok …… CA nak pi memukat …. heheheheheh ……

Buat keja  lerrrr……… Periuk nasi kena jaga ……

13 comments:

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama tak naik feri pulau pinang... teringat kalau dulu macam2 nama feri, pulau rimau, pulau angsa & macam2 lagi.. kalau x salah ingatan saya la .. :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu saya ingat nama kat feri tu adalah tempat yang dituju~jenuh tunggu feri yang tulis pulau pinang~~haha~~

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att...
rindu sungguhlah tgk Penang...
6 tahun tinggai sini... mmg rindu...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama dah tak gie penang..bila la nak sampi lg...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh macam kenal je feri tu...rasa macam selalu je naik, tapi dimana ya...hehehe

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah bertahun2 tak naik feri gi penang
sejak ada jambatan ni..

ombak kuat ye skang ni????
ye lah - kat KL pun
since malam semalam dah start ujan balik
after rehat dua0tiga panas berdeting2...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jadi ke projek jambatan kedua tu?

Abu Aiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berkurun tak naik feri. dulu kecik2 masa tok & tokwan ada lagi selalu jugak la dok naik feri..

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kaler selangor ye feri2 itu!!

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penah naik feri ni masa tu tambang 4 posen jer pegi balik..hehe!

norh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama gak tak naik feri walau org penang..

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama tak naik feri, last time pegi langkawi je..tu pun ntah bila..

Nur Syahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

feri...tggu kepulangan ku.. hii ingt lgi kngn first time naik feri ngn motor..adoi menakutkan