PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, March 3, 2011

BERSAUNA FREEE ….

Minggu ni …. aku dah tukar profesion ….

jadi  tecnician letrik…….

tetiba ja… blok ni tak dak letrik ……

waaa….. bersauna aku … tanpa ekon …..

kejab aku ..check switch box besaq..

sat gi switch box kecik ….

sekali JKR … kata tak leh nak mai…

kereta rosak…. huwaaaaa ….

last2 tarik extision dari blok sebelah ……….

tengah sedap ngadap pc……. tup padam….

waaaaa budak2 tutup suis ……….

tadi tengah download…… tinggai….. balik2…. pc … kelam ….

tgk balik… bebudak off lagi…..

Tadi …..

JKR sampai…………. buat testing … check up …. apa ke balaqhena lagi ….

semua dah …settle ….

tapi ……

ekon tak leh onnnnnnnnn ……………

power dah over load…………….

Lepas ni ….. aku kurus … jangan sapa … dok jeles……

kalau lalu2 … tepi… ada bau ashaammmmm ….

jangan dok gatai mulut …nak komen…..

hampa tau penyiksaaan aku  ..

dan … kesengsaraan aku …….

Duta sauna … yang didatangkan  khas tanpa dijemput ……. 

18 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bagi saya "biar takda air, dari takde letrik" ~haha.

ps: nape panggil JKR? Bukan TNB?

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape yang bau asam2 ni ekk? herher

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols paling tensen bila tak de letrik
tak de air ok lagi... bleh gak beli mineral water kan????

nak plak bila ada bau2an yg masemmmmmm!~
arghhhh!~ bleh migrain hoccay!

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waduhhh...

bisa hangennn satu badan

CA, bawak kipaslah! :)

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

OOOOOOOOOOOOOOOO
duta sauna ni memang shantik, menarik... bikin tertawan...

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik pah setuju ngan dr... biarlah takde api takpe..jgn takde air..

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betullah, kalu takda letrik leh tahan lagi, kalu takda air, parahhhh.

Amboiiii Duta tu. Nak pinjam spek dia lah. Gigi cute!



Memburu “Darah” Terbaik...

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makcik lain plak biar tak de letrik , jangan tak de air. Tak de air , masak, mandi semua tak boleh. Tak de letrik selalu sekejap je kan?

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh betol la ckp daddyz..naper JKR n bukan TNB..hehehe..

kaseh lak biar takde letrik dari takde air...sesakk woo kalau takda airr...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
CA dapt info ni pun tadi.(hasil temuramah )
Utk bangunan kerajaan ..... TNB terlibat dari bangunan ke tiang letrik.
Kalau yang melibatkan letrik dalam bangunan .... di bawah selengaraan JKR Letrik...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@A.s.t.i.n.a
dari mana ekkkk......

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
udah kemarin dah mengong dah .... akibat kepanasan.....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
dah bising2..... sekali pagi ni masuk bilik .... ada kipas ... heavy duty lagi........ huhuh berangin atas bawah ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ibu n Abah
duta sauna tu ... memang kaki melaram

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
CA ... dua dua tak tahan .... tapi ... betul gak... tak da air... bleh beli air... gi swimming pool kaaa....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah
tak tahan sekarang panasssss......

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina minat Do do Cheng
ni mesti.. suka berendam ni .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaseh
hahahah ...... konpius kan.... CA semalam pun bertemuramah sakan . Itu pun sebab tecnician aku cuti..... kalau tak haram nak mau tau... hal2 gini ...jadi apa... haloooo jaaa.... pas tu settle...