PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 9, 2011

BUTTER CREAM CLASS

 

Kita tinggalkan cerita gundah gulana …

meh tgk pic … CA kat kelas butter cream ….

CA gi kelas ni 2 minggu lepas ….

saja je lah … mengisi masa lapang …

rupanya tak susah mana pun nak decorate kek ni …

cumaa akal tu kena lebih sikit ……. hahahahahah …

CA main belasah jaaaa …

tapi rakan2 CA yang join class ni semuanya ada bisnes sendiri …

semoga berjaya lagi lah hendaknya …

meh layan pic ….

ni CA punya air tangan …. heheheh boleh laaa……

tapi kalau nak order … kena tempah sebulan sebelum …. hahahaha lunyai aku kerjakan kek span tu …

Ni yang dah siap…

tgk jaaa….. sesuka hati jaaa aku belasah tulih …..

yang mahainya kat bunga rose tu lah …… menjadi gak ….. kerastangan CA…

hahahahah ….. yang cantik berkelopak tu …cikgu buat … yang benyek tu … tuan tanah punya …

Rakan sekelas … yang memang kreatif dan baik hati …..

Untuk more picture … (terutama geng kelas ni ) klik di sini

Nak bubuh semua tak leh … karang muntah ijau….. orang baca….

ok ….. CA undur diri dulu … dengan pesanan penaja ….. kita ni sebenaqnya kreatif dan boleh buat …. cuma malas … hahahahahahahah (aku lerrr tu ….)

18 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huiyo~~macam tikar la~~bentuk sulam2~~

*ni puji tahu!

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh...senang ye... ku fikirkan susah

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhhhhhh!~ rajinnya uols...
dan terer banget buat kek n decorations!

iols jeles hoccay - sebab iols tak tau segala mende nehhh! sob sob sob

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuaaaaa
rajinnya!
saya taknak oder
tapi kalau saya gi rumah CA, CA kena bake utk saya sebijik.. siap dgn deco skali.. boleh? hehehe

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya nak jadik geng boleh??
geng tukang makan !!
:)

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi chik Att , kalau dekat mau saja makcik menjoinkan diri. Lepas ni apalagi, lebarkan sayap buat bisness lah chik Att, sambil sambilan. makcik minat nak belajar benda-benda cam ni, almaklumlah tak pernah lagi mengisingkan kek.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join kelas..bolehhhh??

~ngeeeeeeeeeeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
tu pagar laa.... pagar yang robohhhhh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
iyaaa.... macam tak pecayaaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
hahah... terer bagi lingkoppp

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah nanti bole bukak kedai cake.. dappp

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jadik jugak lah tuh..dari cik pah langsung tak pernah buat kek ..

DeLancrettLurpak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ate kalau join class ni, kena bawak cake sendiri ke?

dia ada ajar guna fondant tak?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@A.s.t.i.n.a
haahhaha ... buka kedai kat dalam umah ni saja.... dah laris

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
cerrr try.... mesti jadi ... tangan CA yang keras ni pun jadi lah jugaaa ... bodo...takat nak makan kat umah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@DeLancrettLurpak
kek dan perlatan semua dia kasi .....
bawa badan ngan apron jaaa....dan pala otak yang kreatiff .... tak kreatif pun tak paa..... takat bunga tu... cikgu tolonng buatkan hahahahaha

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betullah, tiap kita ada bakat dan kebolehan. Kadang2 tak sedar pun.

tapi bila kita dah minat, bila2 pun boleh jadi mahir, asal ada usah mengasah bakat dan kemahiran.

Tahniah. Tak rugi belajar masak niii...

Antara Tergelak dengan Terbahak... Hak Hak Hak Hak!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah
betul tu ....