PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, March 24, 2011

BILA CUTI SEKOLAH …… APALAGI ….

 

Mood nak membebel terbang hari ni ….

maka dengan itu …… layan je lah apa yang ada…

malamnya …

P1030859

huhuhu … fresh ni ……..

esoknya

.

.

.

P1030902

SELAMAT PENGANTIN BARU  buat anakanda Shahnuroh dan Syuwairi …

Tak banyak pic …diambik ….

tgk kamera diaorang …. gedabak2 semuanya …..

Yang kita punya …. simpanlah ……

heehheeh …. kuang kuang kuang …..

Orang Gomen ………. hari ni gaji …..

5 comments:

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..bestnye..gaji cik pah 3 hb depan kot.. mesti habis bulan baru boleh buatgaji..

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

swasta pun ada gak yg dapat hari ni
hiks

ehh.... selamat pengantin baru
kepada dua mempelai...
:D

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

layan aja dgn camera kecik tu..haha..abaikan segala macam dslr yg gabak2 tu

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah~~kaler ungu~~sama macam time saya kawin dulu~~

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeayyy.. gaji!!!

saya punye gaji ngam2 hujung bulan baru dapat
wuwuuwwuuuu